Organizacja rezerwacji
Po więcej szczegółów zachęcamy do napisania formularza z naszej strony lub maila na adres biuro@karczmazagroda.pl
Imprezy firmowe
W okresie świąt Bożego Narodzenia ,a właściwie przez cały zimowy grudzień Karczma zamienia się w cudowne miejsce przystrojone świątecznymi ozdobami ,choinką ,lampkami i przepełnione świąteczną muzyką .Wtedy też najwięcej mamy do czynienia z tradycyjną kuchnią z karpiem,słynnymi już naszymi pierogami ,kulebiakiem, barszczem czerwonym z uszkami ,rybami w galarecie i co najważniejsze wszystko to od podstaw powstaje w naszej kuchni na bazie naszych staropolskich przepisów z najwyższej jakości produktów dostępnych na rynku lokalnym.
Imprezy rodzinne
Mini karta czy dania na paterach a może prosiak ?
Dania na paterach
Przy organizacji rezerwacji czy to mailowej czy osobistej ustalamy zakres potraw jakie znajdą się na stole, począwszy od wyboru dwóch zup, a później czterech pięciu dań głównych i dodatków, następnie desery i ewentualnie zakąski. Jest to trochę droższa formuła niż mini karta, ale każdy z Gości może popróbować kilku potraw w związku z tym musi być głównych dań więcej niż osób zaproszonych. Przy ustalonym menu można przynieść własny tort. Nie ma możliwości wniesienia własnego alkoholu.
Zobacz przykładowe menu
Mini Karta
Zobacz przykładowe menu
Pieczony prosiak czyli atrakcja na miarę Karczmy
Zawsze chętnie udzielimy informacji i pomożemy znaleźć najlepsze rozwiązanie.