Organizacja rezerwacji
Myślisz o rezerwacji w Barracudzie? Dobrze trafiłeś, niezależnie czy to ma być impreza firmowa czy uroczystość rodzinna przygotujemy to starannie, z dbałością o każdy szczegół, a zwieńczenie w postaci udanego menu podkreśli nasz profesjonalizm w tym zakresie. Dla nas nie jest ważne czy Gościmy Prezydenta czy zwykłego Pana Kowalskiego zawsze możesz liczyć na wyjątkowy profesjonalizm zarówno w przygotowaniu rezerwacji jak i jej obsłudze.
Napisz : biuro@barracuda.net.pl
lub zadzwoń Dariusz Tatkowski - manager tel. 501597326
lub zadzwoń Dariusz Tatkowski - manager tel. 501597326
Imprezy Firmowe
Zdarza się, że czasem szef zleci organizacje rezerwacji osobie, która nigdy tego nie robiła i stajemy przed dylematem jak to zrobić. Wystarczy jeden telefon lub email do naszej restauracji i wszystko staje się proste. Wyjaśnimy, pokażemy, dopasujemy menu do zakładanego budżetu, z księgowością ustalimy warunki zapłaty, a dzięki naszemu wieloletniemu doświadczeniu zawsze znajdziemy odpowiednie rozwiązanie.Dla Gości biznesowych mamy możliwość organizacji imprez w stylu zasiadanym(do 80 osób) jak i na stojąco(ok.100 osób). Organizowaliśmy również imprezy na 1000 osób dla Gości Festiwalu Filmowego w Gdyni, jak również mniejsze dla Red Bulla, Władz miasta Gdynia, Marynarki Wojennej, firm farmaceutycznych, organizacji rządowych czy licznych stowarzyszeń z całej Polski.
Organizacje rezerwacji poprzedzamy przesłaniem maila z specjalnym menu które w zależności od formy serwowanie jest dostosowane do imprezy zasiadanej lub bufetu.
Bufet
- Możliwosć przyjęcia do 100 osób
- Specjalne menu w szczególności ukierunkowane na dania typu finger food, owoce morza, przekąski mięsne, alkohol serwowany w barze, możliwość ustalenia open baru na alkohol
- Możliwość organizacji Live Cooking jako dodatkowej atrakcji, czyli gotowanie na żywo przez Szefa Kuchni
- Muzyka na żywo, pokaz barmański, występ magika, mini-kasyno, degustacja win czy alkoholi to tylko niektóre atrakcje które mogą pojawić się przy okazji rezerwacji.
- Możliwość ustawienia wspólnych stołów w restauracji dla około 80 osób
- Specjalne menu serwowane przez obsługę na dwa sposoby
Mini Karta
Mini karta jest to w tej chwili najbardziej popularny sposób organizacji rezerwacji w naszej restauracji. Zgodnie z ustaleniami poczynionymi z organizatorem do wyboru podczas rezerwacji Goście mają dwie zupy, cztery drugie dania i dwa desery. Jedynie przystawka jest wybierana jednakowa dla wszystkich co pozwala nam na sprawne przyjecie pozostałych zamówień i serwowanie odpowiednio szybko i w poprawnej kolejności . Dzięki tej formie Goście nie są skazani na jednakową potrawę ,a organizator jest w stanie nie przekroczyć zakładanego budżetu. Mini karta w razie potrzeby może być przetłumaczona na język angielski .Menu Degustacyjne
To również bardzo popularna forma przyjęć która sprawdza sie szczególnie przy rezerwacjach mniejszych do 20 osób. Dzięki naszemu mobilnemu stołu do Live Cooking część potraw powstaje na oczach Gości. Goście otrzymują 5 lub 8 daniowe menu każdy takie same specjalnie zbudowane pod okoliczność rezerwacji. Dość często rezerwacja z menu degustacyjnym jest powiązana z pokazem sommelierskim i zbudowana specjalnie, aby wydobyć smak i aromat potraw pobudzając kubki smakowe wybornym winem.Szybki Lunch
To oferta skierowana dla grup i firm które pragną przy niesamowitym widoku rozciągającym się z okien naszej restauracji spożyć szybki lunch. Również skierowany do licznych grup przybywających z Polski i zagranicy czy klubów sportowych. Zupa, drugie danie, deser, napoje b/alk w najlepszej możliwej konfiguracji cenowej.Imprezy rodzinne
Specjalizujemy się w organizacji chrzcin, obiadów weselnych, urodzin, jubileuszy, czasem zdarza nam się zorganizować stypę. Jeśli poszukujesz wysokiej jakości usługi popartej wieloletnim doświadczeniem, smacznym i obfitym menu, szukasz profesjonalnej obsługi to trafiłeś doskonale. Imprezy rodzinne to przede wszystkim kameralny wspólny stół, oddzielony od reszty sali, specjalnie oddelegowana obsługa, możliwość wniesienia własnego tortu. Przy organizacji imprez rodzinnych najczęściej stosujemy formułę:Mini karta
Zgodnie z ustaleniami poczynionymi z organizatorem do wyboru podczas rezerwacji Goście mają dwie zupy, cztery drugie dania i dwa desery oraz napoje. Jedynie przystawka jest wybierana wcześniej, jednakowa dla wszystkich co pozwala nam na sprawne przyjecie pozostałych zamówień i serwowanie odpowiednio szybko i w poprawnej kolejności. Dzięki tej formie Goście nie są skazani na jednakową potrawę, a organizator jest w stanie nie przekroczyć zakładanego budżetu. Mini karta w razie potrzeby może być przetłumaczona na język angielski.Dania na paterach
czyli Goście otrzymują zakąski w kilku rodzajach na paterach i częstują sie nimi wedle własnych upodobań, następnie jest wybór spośród dwóch zup i główne danie podzielone na paterach na ryby mięso, dodatki skrobiowe, warzywa ciepłe i sałatki i surówki, sosy. Każda osoba komponuje swoje własne danie używając dobrane przez organizatora dania. Jest to trochę droższa wersja niż z mini kartą ze względu na większa ilość zamówionych składników dań. Ale jest też plus można popróbować więcej ciekawych elementów dań.Nasi Goście, którzy powierzają nam organizację ważnego spotkania lub uroczystości mogą być pewni znakomitego efektu. Dbamy o to, żeby smaczne jedzenie przygotowane było zawsze z najwyższej jakości produktów, a nasza miła i dobrze przygotowana obsługa tworzyła niezapomniana atmosferę.
Masz pytania napisz do nas biuro@barracuda.net.pl
Zajrzyj też na stronie do działu "Oferta specjalna" jak obniżyć koszty rezerwacji.
Zajrzyj też na stronie do działu "Oferta specjalna" jak obniżyć koszty rezerwacji.